Om oss - HÖST / hösttrion

Agnes Casimir-Lindholm –riksspelman från ön Orust i Bohuslän, numera boende i Dalsland. Agnes är bland annat utbildad på Malungs folkhögskola och till fiolpedagog på Musikhögskolan Ingesund. Agnes vurmar för den bohuslänska och den västsvenska traditionen, -från Göteborg till Jämtland och skriver även gärna egna låtar. agnescl.com

 

 

Emelie Molander – numera bosatt i Göteborg, är från början från Mullhyttan fyra mil utanför Örebro. Emelie har studerat på folkhögskolor med både klassisk- och folkmusikinriktning och även till violinpedagog på Musikhögskolan Ingesund. Emelie studerade året -09-10 i Venedig på ”Conservatorio de Musica Benedetto Marcello di Venezia” och läste 2011-13 en masterutbildning i orkesterspel vid Högskolan för scen och musik i Göteborg.

 

 

Mats Gawell född och uppvuxen i Örebro. Förutom närketraditionen har Mats fördjupat sig i värmländsk-, norsk- och dalatradition och spelat med olika folkmusiker så som Mats Berglund m.fl. Mats har studerat på konservatoriet i Falun, Musikhögskolan Ingesund och Kungliga musikhögskolan i Stockholm. Mats är den som komponerar den största delen av Hösts musik.